Image

Stockroom

High-end cocktails met een klassieke benadering. Bij deze hidden speak-easy bar drink je de beste cocktails in Groningen, als je ons weet te vinden tenminste.

Image

Cilinder

Een hotspot in Groningen waar je bijzondere cocktails, bieren en wijnen drinkt, een hapje eet en pasjes zet op de dansvloer.

Image

BOEL

BOEL is de jeu-de-boulesbar van Groningen & Leeuwarden. Lekker eten, drinken & boulen met vrienden. Kom langs, we garanderen een leuke avond.

Image

Achterwerk

Vegan fine cuisine voor iedereen. Hier bieden we een geweldige eetervaring met een volledig veganistisch menu in een ontspannen, informele sfeer.

Image

De Graanrepubliek

Bij coöperatie de Graanrepubliek draait alles om smaak. Hier werken boeren, makers, onderzoekers en smaak experts samen om de allerbeste smaak te bereiken.

Image

Club OOST

Waar de zon ondergaat in het westen, komt de nacht op in OOST. Onze kleinschalige nachtclub met perfecte akoestiek host ieder weekend top talenten achter de booth.

Image

Oktofest

Oktofest is hét Oktoberfest van Groningen. Sinds 2019 organiseren we samen met de EM2 Venue dit evenement naar ons hart, meer no-nonsense wordt het niet.

Image

Wild Festival

Wild festival is een samenwerking tussen Bierselect, Beerdome en Boilermaker. Sinds 2019 laten we gasten hier kennismaken met de wereld van wild vergiste bieren en wijnen.