Koningsdag Groningen

Oranjevereniging Oranje Nassau Drinks catering
Image

We verzorgden de drinks catering tijdens Koningsdag en -nacht op de Vismarkt in Groningen

De Algemene Oranjevereniging “Oranje Nassau” bestaat al sinds 1924 en mag zich rekenen tot een van de oudste oranjeverenigingen van Nederland. De Oranjevereniging is verantwoordelijk voor de organisatie van alle festiviteiten op en rond Koningsdag binnen de gemeente Groningen. Koningsdag is door de jaren uitgegroeid tot het grootste volksfeest van Groningen, met de Nacht van Oranje in de binnenstad, de vrijmarkt op de singels en een groots en afwisselend entertainmentprogramma op de Grote Markt en de Vismarkt.

Sinds 2023 is The Boilermaker Group de nieuwe vaste partner van de Oranjevereniging voor het organiseren van de drinks catering in de binnenstad. Samen met een aantal lokale partners en leveranciers bouwen we in totaal 65 meter aan overdekte bars op de markt om de gasten te voorzien van dranken. Over de twee dagen verspreid komen er zo’n 40.000 mensen af op het evenement. In samenwerking met de Gemeente Groningen gaan we tijdens Koningsdag vooruitstrevend te werk op het gebied van duurzaamheid. Zodoende hebben we in 2023 een succesvolle pilot gedraaid met de invoering van een ecotax. Hiermee nemen wij de verantwoordelijkheid om ook op open publieksevenementen ervoor te zorgen dat bekers vaker gebruikt kunnen worden en niet op de straat terecht komen.

Image
Quote
De mannen van Boilermaker denken goed mee en hebben overal een oplossing voor. Zoek je een horeca partner voor je evenement of festival neem dan zeker contact op.

Peter van der Linde, voorzitter Oranjevereniging Oranje Nassau

Benieuwd hoe we jouw event onvergetelijk kunnen maken?

Finance & Partnerships

Peter Torenbosch

Person

Lees verder in onze cases

VNG Nederland
Image

Borrelmoment VNG Congres 2023

VRIJ-
Image

VRIJ-